En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TSO ziyaret etti

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Meclis üyeleri Belediye Başkanı Ahmet Önal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bu haber 22 kere okunmuş. 18.04.2024 Perşembe 18:56

ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri 31 Mart yerel seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Ahmet Önal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanı Önal’a Kırıkkale’ye hizmet yolunda başarılar dileyen TSO Başkanı Varlı, Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelerinin alanlarında duayen olmuş isimler olduğunu, şehrin sorunları ile ilgili yapılacak istişarelere seve seve katılacaklarını söyledi.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Kırıkkale’nin çözüm bekleyen problemleri ile ilgili yapılacak çalışmaların daha verimli olmasını sağlayabilmek için belediyenin diğer kurumlarla ve Ticaret Odası ile istişare içerisinde olması gerektiğine işaret eden Varlı, oda olarak her türlü desteğe ve işbirliğine hazır olduklarını söyledi. İstişare kültürünün gelişmesinin çok faydalı olacağına inandığını ifade eden Önal ise çalışmaların işbirliği içinde yapılmasının kendilerini de çok mutlu edeceğini söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir