En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mektup verdiler

AK Parti Teşkilatlarının yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Parti yöneticileri bu kez gençlere yönelik bir çalışma yaptılar ve ilk kez oy kullanacak gençlere Cumhurbaşkanı tarafından kaleme alınan mektubu teslim ettiler.
Bu haber 559 kere okunmuş. 21.03.2019 Perşembe 19:33

MEKTUP VERDİLER

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı yerel seçimlere az bir zaman kala seçim çalışmalarına hız verdi. Parti yönetiminin yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Parti yöneticileri bu kez gençlere yönelik bir çalışma yaptılar ve ilk kez oy kullanacak gençlere Cumhurbaşkanı tarafından kaleme alınan mektubu teslim ettiler. İl Başkan Yardımcıları Savaş Geyik, Gökhan İnce ve Tuncay Akgül ile Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak bu seçimde ilk kez oy kullanacak gençlere Cumhurbaşkanı’nın kaleme aldığı mektubu teslim ettiler.

 

OYLARINA SAHİP ÇIKSINLAR

Gençlerle birebir temas kuran parti yöneticileri, onlara mektubu teslim ettiler ve seçimde destek istediler. Çalışma konusunda bilgi verildi ve “İl Başkan Yardımcılarımız Savaş Geyik, Gökhan İnce ve Tuncay Akgül, Gençlik Kolları Başkanımız Emre Altunçanak ile birlikte, ilk kez oy verecek olan genç kardeşlerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın mektubunu ulaştırıyor, onlardan oylarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Aynı kapsamda sandık bazlı seçim çalışmaları da Ovacık ve Güzeltepe Mahallelerimizde devam ediyor” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir