En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mahalleli ile buluştu

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan Asude Şehir Sitesinde halk günü toplantısı gerçekleştirdi.
Bu haber 197 kere okunmuş. 15.10.2021 Cuma 18:43

MAHALLE TOPLANTISI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan Asude Şehir Sitesinde halk günü toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Halk toplantılarımız sayesinde vatandaşlarımızla tek tek konuşup, dinleyip, soruları cevaplandırıyoruz. Bu sayede istekleri bir an önce yerine getirme imkânımız oluyor” ifadelerini kullandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan Asude Şehir Sitesinde halk günü toplantısı gerçekleştirdi. Halk günü uygulamasıyla vatandaşlarla iç içe olmak istediklerini ve onlardan hiç kopmayacaklarını dile getiren Başkan Türkyılmaz düzenli olarak halk günleri düzenlemeye devam ediyor.

 

BİLGİLER VERDİ

Vatandaşla her fırsatta bir araya gelmeye çalışacaklarını ancak yine de kendilerine ulaşma noktasında hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için halk günü etkinliği düzenlediklerini söyleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Bayraktepe Mahallemizde bulunan Asude Şehir Sitesinde gerçekleştirdiğimiz halk toplantısında vatandaşlarımız ile buluştuk. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptıklarımız ve bir sonraki dönemimizde hayata geçireceğimiz projeleri sunarak fikir alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızla tek tek konuştuk, dinledik, soruları cevaplandırdık. Misafirperverliklerinden dolayı Asude Şehir Sitesi sakinlerine teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir