En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mahalle mahalle miting

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmalarını son iki gün için yoğunlaştırdı.
Bu haber 52 kere okunmuş. 28.03.2024 Perşembe 20:32

ZİYARETLERDE BULUNDU

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmalarını son iki gün için yoğunlaştırdı. Önal, mahalle mahalle mini mitinglere devam ederken, İslami Değerler Külliyesi’ni ziyaret etti, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’da Önal’ı ziyaret ederek tam destek verdi. Külliye ziyareti ile ilgili açıklama yapan Önal, “Özgür Baloğlu ve Muktedir Babacan tarafından Karacalı Köyü İslami Değerler Külliyesinde düzenlenen iftar yemeğinde hemşerilerimizle buluştuk. Karacalı Köyü halkına teşekkür ederiz” dedi.

 

MÜTHİŞ DESTEK VAR

Mahalle toplantısında kendisine plaket verilen Önal, “6 Kat Emlak sahibi Halil Şimşek abimizin bu nazik hediyeleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Zafer İnananlarındır” açıklamasında bulundu. Kurtuluş, Çullu ve Gürler de çok geniş kalabalıklarla bir araya gelen Önal, mahalle sakinlerine destekleri için teşekkür etti. Önal, “Kurtuluş Mahallesi kararını vermiş. Hemşehrilerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz”, “Burası Çullu... Bu coşku ve heyecana layık olacak, #Kırıkkale'miz için çok çalışacağız”, “Gürler Mahallesi çok güzelsiniz. Hemşehrilerimizin sevgi ve destekleriyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

YAVAŞ DESTEK İSTEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ziyareti ile ilgili de açıklama yapan Önal, “Mansur Başkanımızdan Kırıkkale'ye destek sözünü aldık. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş'a Kırıkkale'mize gelerek bize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Yavaş ise, “Siz Ahmet Başkanıma destek olun, biz size her türlü desteği sağlayacağız, her şeyi sizin için seferber edeceğiz. Büyükşehir belediyelerinin imkanları da çok büyük. Biz size destek olacağız, siz hiç merak etmeyin. Yeter ki Ahmet Başkan’a destek olun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir