En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Liste yarışı başladı

Kırıkkale'de partilerin milletvekili aday adayları arasında müthiş bir yarış gözleniyor. Tek hedef listeye girebilmek. İddialara göre partilerin birinci sıraları belli...
Bu haber 1125 kere okunmuş. 03.05.2018 Perşembe 14:36

YOKLAMA YAPILACAK

24 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerle ilgili hazırlıklar sürüyor. Partilerin aday adaylarının tek hedefi var listeye girebilmek. MHP internet üzerinden anket yapıyor. AK Parti, telefon yoluyla anket yaptırıyor ve hafta sonu temayül yoklaması olacak. Diğer partilerde bununla ilgili herhangi bir gelişme gözlenmiyor. Bu dönem AK Parti'de 50'nin üzerinde aday adayı var. Diğer partilerde bu dönem fazla aday adayı yok.

 

CHP'DEN SÜRPRİZ İSİM

İddialara göre tüm partilerin birinci sıra adayları üç aşağı beş yukarı belli. Kamuoyunda bilindik isimlerin birini sıradang österileceği konuşuluyor. İkinci ve üçüncü sıralar için yarış yapılmakta olduğu ifade ediliyor. CHP'den çok sürpriz bir ismin birinci sıra adayı yapılacağı da gelen bilgiler arasında. Bunun artık kesin olduğu bile konuşuluyor. Aday adayları arasında ise bilinmedik bir çok isim yer alıyor.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir