En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kuzucu başkan oldu

İYİ Parti Kırıkkale 3. Olağan Kongresi'nde İl Başkanlığına Yavuz Kuzucu seçildi.
Bu haber 102 kere okunmuş. 25.12.2022 Pazar 13:05

KONGRE YAPILDI

Kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongrede, Yavuz Kuzucu, Furkan Özen ve Zafer Çakmaklı başkan adayı oldu. Toplam 623 delegenin bulunduğu kongrede, 513 delege oy kullandı. Oyların 382'sini alan Kuzucu, yeni il başkanı oldu. Diğer adaylardan Çakmaklı 83, Özen de 44 oy aldı. Kuzucu, seçimin ardından partililere teşekkür etti. Kongreye, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, eski İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile partililer katıldı.

 

KUZUCU KONUŞTU

İyi Parti Kırıkkale yeni İl Başkanı Yavuz Kuzucu kongrede yaptığı konuşmasında “Partimiz elektriklerin kesildiği, baskı ve tehditlerle salonların verilmediği için çöp konteynerlerinin üzerinde genel başkanımızın hitap etmeye zorlandığı bir süreçten geçerek bugünlere gelmiştir. Bu zorlu süreçleri hep beraber yaşayarak bugünlere geldik. Bu zorlu süreci yaşayanlar çocuklarıma ve torunlarıma bir şey olur mu? Diye düşünmeyerek tüm korkuları yenerek hareket ettiler. O gün bu hareketin içerisinde olmayıp dışardan korkarak seyredenler bu yolda hiçbir emek harcamadan başa güreşmek istiyorlar. Şuna yürekten inanıyorum ki İyi Partililer ve kıymetli delegelerimiz hakkın da emeğin de değerini verecekler, gereğini yapacaklardır. Tehlike olunca sinip arazi olanlar, tehlike geçince ortalığa çıkıp mevzi alanlara gerekli dersi vereceklerdir. Ancak Yavuz Kuzucu ne geçmişte sermayenin, güçlünün adamı oldu ne de bundan sonra olacak. Yavuz kuzucu her zaman hakkın, haklının, adaletin, fakirin, fukaranın ve emek verenlerin yanında olacak” dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

Kuzucu; “Şuna herkes inansın ki yavuz kuzucu her zaman hangi makam ve mevkilere gelirse gelsin sizin acılarınızla üzülen sevinçlerinizle sevinen sizlerden birisi olacaktır. Allah’ın izni ve sizlerin teveccühleri ile İyi Parti İl başkanlığına adayım. İYİ Partinin kurulduğu ilk günden itibaren partimizin tüm çalışmalarında içinde bulunmuş bir kardeşiniz olarak sizlerin değerli oylarınıza talibim. Oylarınızı kullanırken büyük bir hoşgörü ve adalet ilkesi içinde kullanacağınızı biliyorum. Allah izin verir de il başkanı olursam bana oy versin vermesin Tüm İyi partilileri eşit olarak kucaklayacağım. Herkes İYİ partide kendine yer bulacaktır.  Burada konuşmama son verirken uzaktan yakından gelerek kongremize şeref veren herkese sonsuz saygılarımı ve hürmetlerimi bildir, bu kongrenin ve sonuçlarının partimize ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

 

 

YÖNETİM KURULU OLUŞTU

Yönetim Kurulu Asil; Av. Yavuz Kuzucu, Mehmet Arslan, Burhan Düğeroğlu, Necati Güzel, Nuh Yakut, Faik Bektur, Melahat Cömert, Savaş Atıcı, Hilmi Çiçek, Yusuf Ekici, Tevhit Toksoy, Gökçe Sena Birol, Kenan Karakuş, Ömer Aksungur, Bayram Aydoğdu, İhsan Korkmaz, İsmail Çetin, Erdem Tamdemir, Mahmut Özdemir, Necati Bayrakçı, Bekir Erduran, Tekin Delice, Cahit Dinç, İlyas Üstüner, İsmail Dursun Kuzucu, Mustafa Kadan, Bekir Kavlak, Levent Başer, Fatih Barinal, Şahin Acer, Gazi Cesur, Cemali Doğan, Şakir Karataş, Şahika Burcu Karaca, Adem Çetin, Melek Altınışık, Halil Üstüner, Demircan Algül, Fatma Berk ve Serpil Bakkal. İl Disiplin Kurulu; Celil Kuzu, Ömer Faruk Yerlikaya, Murat Güni, Yalçın Karalök, Ali Rıza Uygur, Yalçın Çiftçi, Yüksel Karalök, Adnan Budak ve Mahmut Gündoğan.  Üst Kurul Delgesi; Yavuz Kuzucu, Bülent Şükrü Altınışık, Şevket Özsoy, Faik Bektur, Melehat Cömert, Mustafa Kadan.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir