En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

KÜ'de önemli toplantı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale'de bulunan Özel Eğitim Kurumlarının müdürleri ile Üniversite Senato Salonu’nda bir araya geldi.
Bu haber 300 kere okunmuş. 09.09.2021 Perşembe 18:05

BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale'de bulunan Özel Eğitim Kurumlarının müdürleri ile Üniversite Senato Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıda Üniversitede daha önceki yıllarda özel gereksinimli bireylere ve ailelere yönelik yaptığı ancak pandemi sebebiyle kesintiye uğrayan etkinliklerin yeni dönemde nasıl gerçekleştirileceği ve bunlara ek olarak neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Üniversitenin,  özel gereksinimli öğrencilerin ve ailelerinin eğitim ve yaşam kalitesini artırmak, toplum içerisinde konforlu ve katılımcı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla yapılabilecek faaliyetlerin görüşülmesi amacıyla gerçekleştirdiği toplantıya Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Dilek Keskin, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Erdemir, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Aktan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Öztosun Çaydere, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Sarol, Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü'nden Dr. Öğretim Üyesi Kürşad Öğülmüş ve Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Merve Erkmen Almaz; özel eğitim okullarından Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sami Yanık, Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Hüseyin Meydaneri, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ünal Dündar, Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Durak, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Said Önder ve Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Atilla Kaldırım katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir