En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köy yolları açıldı

Yılın ilk kar yağışının yaşandığı Kırıkkale’de İl Özel İdaresine bağlı ekipler kendi sorumluluk alanında bulunan köy yollarında karla mücadele çalışması gerçekleştirdi.
Bu haber 66 kere okunmuş. 29.01.2024 Pazartesi 19:15

ÇALIŞMA YAPILDI

Yılın ilk kar yağışının yaşandığı Kırıkkale’de İl Özel İdaresine bağlı ekipler kendi sorumluluk alanında bulunan köy yollarında karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Özellikle rakımı yüksek olan bölgelerde yapılan çalışmalarda iş makineleriyle don ve buzlanmaya karşı küreme ve tuzlama çalışması yapıldı. Kar yağışı özellikle Kırıkkale’nin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Keskin ilçesi ve Sulakyurt bölgesi en fazla kar yağışı alan yerler oldu. Kar yağışının başlamasıyla birlikte Kırıkkale İl Özel İdaresine bağlı ekipler kendi sorumluluk alanı olan köy yollarında karla mücadele çalışması yaptı. Özel İdareye bağlı ekipler bir iş makineleriyle köy yollarında kar küreme, don ve buzlanmaya karşı çalışmalar gerçekleştirdi.

 

TUZLAMA ÇALIŞMASI

Diğer taraftan Karayolları ekipleri kar yağışının etkili olduğu noktalarda kar temizleme ve buzlanmaya yönelik çalışma başlattı. Ekipler tüm güzergahlarda yolları açık tutmak için gece mesaisine devam etti. Başkent Ankara'dan Anadolu'ya uzanan ve binlerce aracın geçtiği güzergahta ekipler tedbirlerini artırdı. Sürücülerin daha rahat şekilde seyahat edebilmeleri için karayolları ekipleri tüm güzergahlarda görev aldı, karla kaplanan yollar greyder ve küreme araçlarıyla açılarak don ve buzlanmaya yönelik de tuzlama çalışması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir