En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Konut satışı olacak

Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi TOKİ projesinde yer alan 463 konut satışa çıkarıldı.
Bu haber 473 kere okunmuş. 28.01.2021 Perşembe 18:10

Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi TOKİ projesinde yer alan 463 konut satışa çıkarıldı. TOKİ Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek satış işlemleri, alt gelir grubunda bulunan vatandaşlar için özel şartlarla satılacak. Konut satışlarında kura olmayacak. Vatandaşlar konutlarını başvuru önceliğine göre alacaklar.

 

 

8 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

TOKİ Başkanlığı, Kırıkkale'de satışa çıkarılan konutlara dair yayımladığı bilgilendirme açıklamasında, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 463 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 08 Şubat 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır." ifadelerini kullandı. Kurum tarafından gerçekleştirilecek konutların tamamı 2+1 daire şeklinde olup brüt olarak 75.45 metrekare büyüklükteler. Konutların net büyüklükleri ise 59 metrekare. Konut fiyatları 114 bin TL'den başlıyor ancak konutun konumuna göre 154 bin TL'ye kadar çıkıyor.

 

ÖDEME KOŞULLARI

Taksitle konut almak isteyenler için TOKİ çok özel ödeme planı sunuyor. Yüzde 12 peşinat ödemesi ve 180 ay vade olanağı sağlayan kurum, aylık 560 TL taksitle daire satıyor.  TOKİ Başkanlığı söz konusu konutlardan almak isteyenlere dair yayımladığı duyurusunda başvuruların 8 Şubat tarihinde başlayacağını duyurdu. Başvuru yapmak isteyenler için adres ise Halk Bankası şubeleri. Satışa çıkan konutlarla ilgili bilgi TOKİ internet sitesinde yer alıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir