En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırşehir Belediyesi’ne ziyaret

Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Bu haber 538 kere okunmuş. 11.07.2019 Perşembe 10:13

Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’yken 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde aday olduğu Kırşehir Belediye Başkanlığını kazanan Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

 

ZİYARETTE BULUNDU

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekicioğlu, memleketine hizmet amacı güden her türlü görevi ifa etmekten büyük gurur duyduğunu söyledi. Kırıkkale ve Kırşehir’in aynı coğrafyada, aynı topraklarda birbirine sırtını vermiş iki kardeş şehir olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ise ortak projeler yürüttükleri, ortak çalışmalara katıldıkları Ekicioğlu’nun belediye başkanlığı makamında halkın hizmet etmeye devam edecek olmasından son derece mutlu olduklarını söyledi. TSO Başkanlığı süresinde Ekicioğlu’nun Kırşehir için yaptıklarını iyi bildiklerini, belediye başkanı yetki ve sorumluluğu ile çok daha başarılı hizmetlerde bulunacağına inandıklarını ifade eden Varlı, Kırıkkale TSO ile Kırşehir TSO arasında yürütülen projeleri hatırlatarak iki şehrin insanının birbiri ile ortak pek çok yönü bulunduğunu, ortak çalışmaların da devam edeceğini söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir