En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale tercih edilsin

Hafta sonu Ankara’da gazetecilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerli otomobilin imalatı konusunda Anadolu kentlerinin de rol üstlenmesi gerektiğini belirtti.
Bu haber 367 kere okunmuş. 06.01.2020 Pazartesi 13:31

Hafta sonu Ankara’da gazetecilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerli otomobilin imalatı konusunda Anadolu kentlerinin de rol üstlenmesi gerektiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, Kırıkkale, Yozgat veya Sivas’ın tercih edilebileceğini söyledi.

 

 

ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA

Ankara’daki televizyon ve gazete temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerli otomobilin üretiminde Anadolu kentlerinin de rol üstlenmesi gerektiğini söyledi. Bu konuda, Kırıkkale, Yozgat veya Sivas’ın tercih edilebileceğini belirterek, göç konusuna ayrı bir parantez açt. Kılıçdaroğulu  Dış politikadaki gelişmelerden, ekonomideki duruma kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. CHP lideri, Ankara’da Sinan Aygün ve Mansur Yavaş merkezli yaşanan “rant kavgasına” da ilk kez değindi.

 

KIRIKKALE’DE ÜRETİLSİN

Kılıçdaroğlu, partisini ve ülkeyi ilgilendiren konularla ilgili değerlendirmesinde Kırıkkale, Yozgat ve Sivas da yer verdi.Yerli otomobil konusunun gazeteciler tarafından gündeme getirilmesinin arından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerli üretimden Kırıkkale, Yozgat, Sivas gibi illerin de payını alması gerektiğine vurgu yaptı. Kılıçdaroğlu, yerli üretimde Yozgat’ın veya Kırıkkale’nin de değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, Yozgat gibi göç veren illerin tercih edilmesi gerektiğini söyledi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir