En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale’nin yeri ayrı

Kırıkkale'ye gelen Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyeleri, çeşitli sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptılar.
Bu haber 714 kere okunmuş. 18.09.2020 Cuma 08:47

ZİYARETLER YAPILDI

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, Kırıkkale Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı ve  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ile yönetimlerini makamlarında ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundular. Liderliğini Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Gelecek Partisi, Kırıkkale'deki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gelecek Partisi Kırıkkale kurucu İl Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci'nin organize ettiği Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Gelecek partisi teşkilatının katıldığı basın toplantısı düzenlendi. Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ, İktidar partisinin Kırıkkale'ye yeterince önemsemediğini, Kırıkkale'nin gelişmediğini söyledi.

 

70 İLDE ÖRGÜTLENDİK

Gezilere, Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Özdağ, Ümit Yardım,  Neslihan Çevik, Feramuz Üstün, Teşkilat Başkan Yardımcısı- Bölge Koordinatörü Hasan Hüseyin Bozok, Teşkilat Başkan Yardımcısı Halime Polat, Sivil toplum ve hakla ilişkiler başkan yardımcı Mehmet Ali Genç katıldılar. Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, açıklamasında "Keskin'liyim. Konur doğumluyum. 3 dönem vekillik yaptım.  Muhsin Yazıcıoğlu ile siyaset yaptım. Yazıcıoğlu'nun ölümün ardından Büyük Birlik Partisinden istifa ettim. Biz yeni kurulan 9 aylık bir partiyiz. 70 ilde örgütlendik. 400 ilçede örgütlenmemizi tamamladık. 30 ilde kongremizi gerçekleştirdik. Seçimlere girebilmemiz için 41 ilde kongrelerimizi gerçekleştirmek zorundayız.''dedi.

 

ERKEN SEÇİME EVET

Özdağ açıklamasının devamında AK Parti'nin siyaset ömrünü tamamladığını söylerken " AK Parti artık toplumun beklentilerini yerine getiremiyor. 15 Temmuz sonrası halkla buluşamadılar. Ben darbe gecesini Başbakan haber veren kişiyim. AK Parti'de büyük bir çöküş var. AKP 20 kattan yere düşen bir vazodur. AK Parti Türkiye'yi kötü yönetiyor. Hazinede para yok. Pandemi dönemi bile yönetemediler. Maskeyi bile dağıtamadılar.  Gelecek partisine büyük bir teveccüh var. Kadrolarımızın uzmanlığı ile iktidara gelmek istiyoruz. 2021'in Mayıs ayında seçim olmasını istiyoruz. Erken seçim görünüyor. Seçim olmaz ise Türkiye bu yükü artık kaldıramaz''dedi.  Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, Kırıkkale Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı ve   Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, partililere hayırlı olsun temennisinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir