En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kimeski’de miting

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı mahalle mitinglerine devam ediyor. Hafta sonu Kimeski Mahallesi’nde miting düzenlendi. Mitinge katılım bir hayli yüksekti.
Bu haber 1226 kere okunmuş. 03.06.2018 Pazar 14:30

MAHALLE MİTİNGİ

Mahalle mitinglerine ara vermeden akşamları devam eden AK Parti’nin Kimeski Mahallesi’ndeki mitingine İl Başkanı Nuh Dağdelen ile birlikte milletvekili adayları Salih Bozdemir ve Mustafa Arslan da katıldı. Çok sayıda vatandaşın ilgiyle dinlediği ve izlediği mitingde Cumhur İttifakı ve 24 Haziran seçimlerinin önemi anlatıldı. İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale’ye 26 yılda yapılan AK Parti yatırımlarını anlattı.

 

SEÇİM NEDEN ÖNEMLİ?

Milletvekili adayı Mustafa Arslan, AK Parti’nin gençlere büyük önem verdiğinden bahsetti. Salim Bozdemir ise dış güçlerin Türkiye’yi yıkmak ve muhtaç duruma düşürmek için elinden gelen her şeyi yaptığını belirterek, 24 Haziran seçimlerinin bu bakımdan çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Dağdelen, “Kimeski’deyiz... Esnafıyla çalışanıyla, genciyle yaşlısıyla Kimeski Mahallemiz 24 Haziran’a hazır; “Yaparsa yine AK Parti yapar diyor” diye konuştu.

 

TAZİYE ZİYARETİ

Mitingin ardından bir de taziye ziyareti gerçekleştirildi. Mahallede bir süre önce vefat eden mahalle sakini için taziye ziyareti yapıldı. Başkan Dağdelen, “Kimeski Mahallemizde düzenlediğimiz hemşehri buluşmamızdan sonra bir vatandaşımızın taziye evini ziyaret ettik, rahmet diledik. Rabbim geride kalanlara sabır ihsan etsin” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir