En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin’e kaybettirmedi

AK Parti, yenilenen seçimde Keskin Belediyesi’ni almayı başarırken, aslında bu İl Başkanı Nuh Dağdelen’in eseri olarak kayıtlara geçti. Keskin’de yaşanan gurur, Dağdelen’in haklı gurur olarak gösteriliyor.
Bu haber 664 kere okunmuş. 02.06.2019 Pazar 19:13

BU GURUR DAĞDELEN’İN

Keskin ilçesinde yenilenen seçimlerin galibi AK Parti ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım oldu. Aslında ilçede asıl kazanan ise AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen. Çünkü seçimlerin yenilenmesi ile ilgili girişimi ve İstanbul’a gerekçe olmasını Başkan Dağdelen sağladı. Seçimi kazanmak için de 24 saat aralıksız çalıştı. Her gün Keskin’deydi. Esnaf ve vatandaşları ikna etmek için elinden gelen büyüt gayreti gösterdi. 

 

ZAFERİ PAYLAŞAN İSİM

Sanki kendisi adaymış gibi çalışma sergiledi, ev ev, işyeri işyeri, kapı kapı gezdi. Ve sonuçta seçimi farklı bir şekilde kazanmayı bildi. Şimdi burada bir gurur varsa bu gururu Başkan Dağdelen’in hak ettiği vurgulanıyor. Mütevazi bir yapıya sahip olan Başkan Dağdelen ise gururu ve başarıyı zafer olarak herkesle paylaşıyor. Başkan Dağdelen, partisine çifte bayram yaşatan Keskin halkına teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir