En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kasaba yoluna asfalt

Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında önemli hizmetler gerçekleştiren Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, verdiği sözü tutarak, kasabada adeta arapsaçına dönen giriş-çıkış yolunu asfalta kavuşturuyor.
Bu haber 134 kere okunmuş. 11.10.2022 Salı 17:24

ASFALT ÇALIŞMASI

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren herkesin sevgisini kazanan, kasaba içerisinde 7’den 70’e herkes arasında birlik ve beraberliği sağlayan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Kasaba içerisinde büyük sorunlara neşter vuran Koyuncu, 1985 yılından bugüne kadar adeta kangren haline dönüşen ve çözülemeyen yol problemini çözüme kavuşturuyor.  Kasaba çıkışına 7 metre genişliğinde, 2 kilometre uzunluğunda 2 bin ton asfaltın serimi gerçekleştirildi.

 

YILLARIN SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yıllardır çözülemeyen bir sorunu çözmekten dolayı duyduğu onur ve gururu dile getiren Koyuncu, “Kasabamızın dertleriyle dertleniyor, sorunlarına çözüm bulmak için mücadele ediyorum. Biz bu makama sorunları çözmeye geldik. Ben belediye başkanı olarak kasabamızın derdini biliyorum. Kasabamızın eksikliklerini hiçbir kimseyi karalamadan, eski yeni eleştiriye gitmeden, tenkit etmeden, bir hesaplaşmaya mahal vermeden sadece olanları söylüyoruz. İnşallah kasabamızı daha güzel günler bekliyor” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir