En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Karacalı desteği

AK Parti Teşkilatı bir yandan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler yaparken, bir yandan da seçim desteği kapsamındaki toplantılara katılıyor. Bu toplantılardan biri de önceki gün Karacalı köyü sakinleri tarafından gerçekleştirildi.
Bu haber 852 kere okunmuş. 22.02.2019 Cuma 09:19

DESTEK MESAJI VERİLDİ

Karacalı köyü sakinleri önceki gün bir toplantı tertip ederek AK Parti’ye yerel seçimlerde destek olacaklarını gösterdiler. Salonda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti’yi temsilen İl Başkanı Nuh Dağdelen katıldı. Bu toplantı ile Karacalı sakinleri yerel seçimlerde AK Parti’ye destek olacaklarına dair açık mesaj verdiler. Toplantı ve köy sakinlerinin desteğine teşekkür eden İl Başkanı Dağdelen, toplantı ve desteğin kendilerini memnun ettiğini belirtti.

 

DAĞDELEN TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantı konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Karacalı Köyümüzün değerli sakinleri dün olduğu gibi bugün de AK Parti’ye verdikleri destekle bizleri onurlandırdılar. Bu seçimlerin sadece belediye seçimleri değil, beka seçimi olduğunun bilincinde feraset sahibi hemşehrilerimize ve Şehrimize gelerek bizleri yalnız bırakmayan 25. ve 26. Dönem Kütahya Milletvekilimiz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Koordinatörü Vekilimiz Şükrü NAZLI’ya gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir