En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kadın girişimci semineri

Kırıkkale Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından girişimciliğin geliştirilmesi ve birlik hizmetlerinin yakından tanıtılması amacıyla düzenlenen Kadın Girişimciler Bilgilendirme Seminerlerine katıldı.
Bu haber 564 kere okunmuş. 12.02.2020 Çarsamba 15:24

SEMİNER DÜZENLENDİ

TOBB ikiz kulelerde gerçekleştirilen ve 2 gün süren seminerlere Kırıkkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Suna Arpaçay Özer, Başkan Yardımcıları Ümran Kesici, Aylin Uzel, İcra Kurulu Üyeleri Melek Sultan Tufan, Rabia Kaya, Gülsün Aydemir, Ayşe Şahin, Elif Eken ve Selcan Güni katıldılar. Seminerin açılış oturumunda TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, kadın girişimcilere hitap ederek, seminer hakkında bilgi verdi.

 

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Seminerde katılımcılara kişisel ve kurumsal gelişimin artırılması, girişimciliğin geliştirilmesi, TOBB hizmetlerinin yakından tanınması ve hizmetlerinden daha fazla yararlanılmasına yardımcı olan bilgilendirme seminerleri kapsamında TOBB Kurumsal Yapısı, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Finansal Yönetim, Protokol Kuralları, TOBB ETÜ Bilgilendirme Sunumu, TOBB’un Girişimcilik Faaliyetleri, Gelir İdaresi Başkanlığı Bilgilendirme Sunumu, E-Ticaret, İş Hayatında İletişim, Küresel Gelişmeler ve Türkiye gibi birçok konuda alanında uzman kişiler tarafından bilgilendirme yapıldı.

 

MOTİVASYONU ARTIRIYOR

İki gün süren program ile ilgili değerlendirmede bulunan Kırıkkale Kadın Girişimciler Kurulu icra Komitesi Başkanı Suna Arpaçay Özer, seminerlerin hem bilgilendirme hem de diğer oda-borsaların kadın girişimciler kurul üyeleri ile kaynaşma, fikir alışverişinde bulunma açısından oldukça yararlı olduğunu belirterek, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kadın girişimcilere yönelik,değerli uzmanların bizlerle bilgilerini paylaştığı, güncel gelişmelerden haberdar olup kendimizi yenilediğimiz bu tür etkinlikleri, iş yaşamında ve TOBB hizmetleri nezdinde girişimcilerimizin motivasyonunu da artırmaktadır. Birlik başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere katkı veren herkese teşekkür ederiz’ dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir