En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi Parti’ye geçti

Keskin eski MHP ilçe Başkanı Zafer Çakmaklı, İyi Parti’ye geçiş yaptı. Bir süre önce MHP’den istifa eden Çakmaklı, İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık’ın da katıldığı bir törenle İyi Partili oldu.
Bu haber 260 kere okunmuş. 07.01.2022 Cuma 17:35

İYİ PARTİ’YE KATILDI

Keskin eski MHP ilçe Başkanı Zafer Çakmaklı, İyi Parti’ye geçiş yaptı. Bir süre önce MHP’den istifa eden Çakmaklı, İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık’ın da katıldığı bir törenle İyi Partili oldu. Çakmaklı yaptığı açıklamasında "Keskinli hemşehrilerimin yol ve dava arkadaşlarımın yoğun istek ve önerileri neticesinde bu gün itibari ile İYİ parti çatısı altında siyaset yapma kararı aldık. Almış olduğumuz bu kararın ilçemize, ilimize ve camiamıza hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Gelinen bu süreçte gerek ilçemizde gerekse Kırıkkale'de ikamet eden keskinli hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ederim''dedi.

 

ATAMA AÇIKLAMASI

Geçişle ilgili İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık’da bir açıklamada bulundu ve Çakmaklı’nın İyi Parti saflarına katıldığını ve İyi Parti Keskin İlçe Başkanı olarak atandığını belirtti. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Keskin’de daha güçlü olabilmek adına mevcut ilçe yönetiminden kişilerinde bulunduğu yeni bir yönetim oluşturmak istedik.  Bu nedenle Sayın Zafer Çakmaklı’ya ilçe başkanlığını teklif ettik.  Teşkilat Başkanımız Koray AYDIN'ın ve Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendinin oluru ile ilçe başkanlığına atanan Sayın Zafer ÇAKMAKLI’ya hayırlı olsun diyor, almış olduğu bu görevde üstün başarılar diliyorum. Bugüne kadar Keskin  ilçe başkanlığı görevini yürüten Sayın Mehmet CİNGÖZ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bu yeni başlangıçta hep beraber güzel günlere ilerleyeceğimizi umut ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir