En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi günler yakın

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Bülent Altınışık, çalışmalarını seri şeklinde devam ettiriyor. Özellikle belediye başkanlığı yaptığı Keskin ve Kırıkkale seçmenine ağırlıklı çalışma yapan Altınışık, Türkiye'nin büyük bir ekonomik kriz yaşadığın
Bu haber 1163 kere okunmuş. 23.05.2018 Çarsamba 14:54

SORUNLARI NOT ALIYOR

Kırıkkale'de sivil toplum örgülerini ziyaret eden Altınışık, Kırıkkale'nin ve Türkiye'nin İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener başkanlığında İYİ günlerin beklediğini vurgulayarak seçmenin ilgisinden son derece memnun. Gün boyu vatandaşlarla sohbet eden Altınışık, iftar ve teravih sonrası ise çay ocakları, park ve kahvehanelerde seçmenlerle görüş alışverişinde bulunuyor. Pazar yerlerini ziyaret eden Altınışık, pazar da bulunan esnafın anlattığı sorunları dinleyerek not alıyor.

 

VATANDAŞ CEZALANDIRACAK

Altınışık, “Türkiye'nin mevcut iktidardan kurtulmak için 24 Haziran'da önüne sandık gelecek. Mevcut iktidarı vatandaş İYİ partiye destek vererek cezalandıracak. İYİ Parti Türkiye'nin umudu ve Kırıkkale'nin Umududur. Kırıkkale'nin kaderi, Türkiye'nin kaderi 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde değişecek. İYİ günler geliyor” dedi.

 

İYİ GÜNLERG ELECEK

Altınışık ziyaretleri konusunda şu bilgileri verdi: “18 Mayıs 2018 tarihinde Konur ve Köprüköyü Kasabaları ve Ceritkale Köyüne yaptığımız ziyaretlerde yine halkımız ile bir araya geldik. İYİ Partimize ve şahsıma gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Kırıkkalemizi karış karış gezmeye, İYİ'leri anlatmaya ve gittiğimiz heryere İYİ'lik götürmeye ara vermeden devam edeceğiz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir