En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İstanbul’u da alacağız

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, "2 Haziran'da Keskin'i aldık, Allah nasip ederse 23 Haziran'da da İstanbul'u alacağız. Bugün ki başarı Keskin'deki başarı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır." dedi.
Bu haber 692 kere okunmuş. 03.06.2019 Pazartesi 13:08

SEÇİMİ KAZANDILAR

Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart'taki belediye başkanlığı seçiminin yeniden yapılmasına karar verilen 1 belde ve 3 ilçeden biri olan Keskin İlçesinde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'nin Adayı Dede Yıldırım 2 bin 426 oy alırken, İYİ Parti'nin adayı Necati Alsancak 2 bin 165 oy, Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Alp Silsüpüroğlu ise 679 oy aldı. Oy verme işlemi sürecince AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Keskin ilçesinde bulundu.

 

İSTANBUL AÇIKLAMASI

Seçim sonuçlarının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Keskin halkı bizi bağrına bastı. Şunu açık yüreklilikle ifade edeyim; bu andan itibaren, bu sahneden itibaren, bize oy verenlerinde vermeyenlerin de hizmetkarıyız. Bütün ekip olarak Allah'ın izniyle hizmetkarıyız. Şimdi yüreklilikle ifade edeyim. 2 Haziran'da Keskin'i aldık, Allah nasip ederse 23 Haziran'da da İstanbul'u alacağız. Bugün ki başarı Keskin'deki başarı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır" dedi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, "Şimdi şükretme zamanı, hizmet etme zamanı, Keskin'in hizmeti için ellerinden geleni yapacak Dede başkanımız" diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir