En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşsizlik halledilecek

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Organize Sanayi Bölgesinde üretim faaliyetlerine başlayan NCR Tekstil firmasına ait tekstil fabrikasının açılışına katıldı.
Bu haber 295 kere okunmuş. 21.01.2020 Salı 15:30

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Bu çalışmanın örnek bir çalışma olduğunu kaydeden Vali Sezer “ Biz bir ay önce arkadaşlarımızla şöyle bir karar aldık. İlimizde bulunan boş fabrika binalarını bulalım, kirasını karşılayalım, 100 kişi ve üzeri istihdam oluşturmak isteyen işverenlere buraları tahsis edelim şeklinde yola çıktık. Bu ilk oldu, inşallah ikincisi ve üçüncüsü de kısa zamanda gelecek. Bu sene içerisinde çalışmalarımız istediğimiz gibi giderse biz Kırıkkale olarak işsizlik problemini tamamen halletmiş olacağız ” ifadelerini kullandı.

 

DESTEKLER SÜRECEK

Firma sahibi Ömer Aydemir'in de konuşma yaptığı açılışın ardından fabrikada incelemelerde bulunarak, planlanan üretim ve pazarlama faaliyetleri konusunda Aydemir’den bilgi alan Vali Sezer, kendisine ve çalışanlarına başarılar dileyerek yatırımcılara imkanlar çerçevesinde destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Açılışa, Vali Sezer’in yanı sıra Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, İŞKUR İl Müdürü Yasin Tekin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Süleyman Köstekli, OSB Başkanı Nurettin Aydın ve davetliler katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir