En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçeler karla kaplandı

Uzun süre kuraklığın ardından sağanak yağmur v e kar yağışı Kırıkkale'de etkili oldu. Sulakyurt ve Keskin ilçesinde vatandaşlar kar sürprizi ile karşılaştı.
Bu haber 461 kere okunmuş. 14.01.2021 Perşembe 18:08

KAR ETKİLİ OLDU

Son aylarda yağışların mevsim normallerinin altında olması nedeniyle kuraklık tehlikesinin etkisini hissettirmeye başladığı dönemde Meteoroloji'den sevindiren haber geldi. Yağmur yağışları birçok kentin yanı sıra Kırıkkale'de de etkisini gösterdi. Kentte sağanak yağmur hayatı olumsuz yönde etkiledi. Karayollarında ilerleyen sürücüler su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Sulakyurt ve Keskin ilçelerinde de kar yağışı etkili oldu.

 

EKİPLER ALARMA GEÇTİ

İki ilçede bir anda lapa lapa yağan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezindeki cadde ve sokakların yanı sıra araçların ve binaların üzeri kısa sürede beyaza büründü. Meteoroloji'den yapılan uyarıda kar yağışının yarın da etkili olması bekleniyor. Diğer ilçelerin köylerinde de ve özellikle yüksek kesimlerde karlı havanın etkili olduğu bilgisi geldi. Kırıkkale merkezde ise henüz kar yok. İlçelerin köy yolları ile bağlantısının da açık olduğu belirtildi. Ekiplerin kar alarmında olduğu vurgulandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir