En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İktidarda bizler olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve yönetimi İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen...
Bu haber 411 kere okunmuş. 15.10.2019 Salı 17:33

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve yönetimi İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Av. Yavuz Kuzucu’yu parti binasında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez İlçe Başkanı Kuzucu, “Bizi ve yönetim kurulu üyelerimizi memnun ettiniz. Milletvekilim ve İl Başkanım benim meslektaşım. Mesleğini çok doğru ve düzgün yapan meslektaşlarımdır. Bu beni ayrıca memnun ediyor” dedi.

 

ZİYARETTE BULUNDULAR

Doğru ve dürüst insanların bu şehre ve ülkeye ihtiyacının olduğunu dile getiren Kuzucu, “Toplumda siyaset ülkenin ilerleyebilmesi için siyaset makamında bulunan insanların doğru düzgün olması gerekiyor. CHP bizim için önemli bir partidir. Son iki seçimdir de ittifak yapıyoruz. Taşın altına elimizi koyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Ben MHP olağan kongresinden sonra değişim talebinde bulunan bir üst kurul delegesiydim. O dönemden itibaren mücadelemiz ülkemiz iyi yönetilmiyor, ülkemizin bu kötü gidişatını engellemek için bir şeyler yapmamız gerekiyordu” İYİ Parti’nin kurulduğunu ve İYİ Parti’nin seçime girmemesi için her türlü oyunların oynandığını ifade eden Kuzucu, “Oyunlar oynanırken CHP’nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 20 Milletvekilini bize vererek, bizim seçime girmemizi sağladı. Ben CHP’ye teşekkür ederim. Yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde olarak Ankara ve İstanbul’u kazandık. CHP tabanı ve İYİ Parti Tabanı bir çok illerde başarı sağladı” dedi.

 

TEŞEKÜR EDİLDİ

AK Parti’nin gideceğine değinen Kuzucu, “Vatanını ve milletini seven insanlar bundan sonra söz sahibi olacak.  Bundan sonra İYİ Parti ve ya CHP iktidar olursa milletimiz söz sahibi olacak, ben buna inanıyorum. Beni ziyaretlerinden dolayı Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu. CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, “Biz CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi bir araya gelirken siyasi çıkar olarak bir araya gelmedik. Bizim tek isteğimiz ülkenin demokrasini yeniden inşa etmek. Ben bunu başardığımızı düşünüyorum. Bir adım atıldı. Bu beraberliği kim bozmak isteyecekse bunu beceremeyecekler. Kırıkkale sokaklarında gezen bir milletvekilimiz varsa bu birlikteliğin eseridir. Ben İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Yavuz Kuzucu’ya başarılar dilerim” dedi.

 

ÖNAL TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise “Çok kıymetli meslektaşım, yol arkadaşım, mesleği ilkelerini hak ederek bu noktalara gelmiş, hiçbir lekesi olmadan mazisi tertemiz bir kardeşimiz İYİ Parti’nin Merkez İlçe Başkanı oldu. Allah yolunu açık etsin. Biz birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu noktalara geldik. Seçim sonuçlarının açıklandığı akşam beni ilk kutlayan İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık idi. Kendisine şahsım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

 

İKTİDARDA BİZ OLACAĞIZ

Kırıkkale’de yerel seçim yaşadıklarını dile getiren Önal, “Bundan sonraki seçim sürecinde bu ittifakların devamı doğrultusunda Kırıkkale’de ve ülkemizde birçok şeyin değişeceğini gösterdik. Türkiye’de siyasi iktidar ne zaman gidecek bunlar konuşuluyor. Bunu konuşmamızı sağlayan ise bu iktidarın Türkiye Cumhuriyetine verdiği zarardır. Demokrasiyi bir araç olarak gören bir iktidardan bahsediyoruz. Bu iktidarın neler kaybettirdiğini görüyoruz” Sokaklarda erken seçimin konuşulduğunu ifade eden Önal, “Bir daha ki dönem iktidarda bizler olacağız, sizler olacaksınız. Kaybettiğimiz değerleri tekrar alarak bu ülkeyi şaha kaldıracağız. Bizler Genel Başkanlarımızın yanında omuz omuza partilerimizi iktidara getireceğiz. Burda olmaktan onur duyuyoruz. Ben sizlerin desteği ile Milletvekili oldum. Her zaman bana ulaşabilirsiniz. Ben sizlerle beraber yürümeye devam edeceğim. Konu Yavuz Bey ise, Bülent Başkansa ve İYİ Parti ise kapılarım sizlere her zaman açıktır. Teşekkür ederim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir