En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İki gün sakin geçti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasında Kırıkkale'deki cadde ve sokaklar ile kentin sembol olan noktalarında da sessizlik yaşandı. Kentteki sessizlik havadan görüntülendi.
Bu haber 393 kere okunmuş. 07.12.2020 Pazartesi 18:23

SAKİN GEÇTİ

Ülke genelinde hafta sonu itibariyle ilan edilen cuma günü akşamı saat 21:00'de başlayan ve  Pazartesi günü sabah saat: 05:00'e kadar devam eden sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Kırıkkale´de yaşayan vatandaşlar evlerine çekildi. Kısıtlama süresince vatandaşlar dışarı çıkmadı. Ancak İçişleri bakanlığı ve İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda kendilerine izin verilen kişiler işlerine gidebilmeleri için sokağa çıkabildi.

 

DENETİMLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne ait polis ekipleri de kent merkezindeki ana arterlerde, cadde ve sokaklardaki tüm noktalarda görev aldı. Ekiplerin olduğu noktalardan geçen tüm araçlar ve kişilerin kimlikleri ve ellerinde olan evrakları bir bir kontrol edildi. Ekipler kısıtlamanın olduğu gece ve gün içerisinde denetimlerini sürdürdü. Kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, huzur ve güven içinde kısıtlamanın olduğu bir  hafta sonu süreci yaşandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir