En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Özel bir konser

Kırıkkale Ustalar Topluluğu, özel eğitim öğrencilerine yönelik anlamlı bir programda konser verdi. Renkli görüntülerin oluştuğu konserde özel öğrenciler gönüllerince eğlendi.
Bu haber 11 kere okunmuş. 19.04.2024 Cuma 18:20

ETKİNLİK YAPILDI

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda Ustalar Topluluğu, özel eğitim öğrencilerine yönelik anlamlı bir programda konser verdi. Renkli görüntülerin oluştuğu konserde özel öğrenciler gönüllerince eğlendi. Programda Kırıkkale Ustalar Topluluğu'nun sanatçıları, birbirinden güzel eserler seslendirerek özel eğitim öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı. Doyasıya eğlenen ve sevinç yaşayan öğrenciler, sanatçıların seslendirdiği eserlere de eşlik etti.

 

ANLAMLI OLDU

Konser sonrası özel eğitim öğrencilerine Kırıkkale Ustalar Topluluğu tarafından hediyeler de takdim edildi. Kırıkkale Ustalar Topluluğu'nun bu anlamlı programı, özel eğitim öğrencilerine moral kaynağı oldu ve onları mutlu etti. Kırıkkale Ustalar Topluluğu'nu bu anlamlı programı düzenledikleri için tebrik ediyor, özel eğitim öğrencilerine de mutluluklar dilediler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir