En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Herkese teşekkür etti

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, adaylığının kesinleşmesi ve seçim bürosunun açılışının ardından adaylığı konusunda kendisine destek olan herkese teşekkür etti ve ilerisi için önemli mesajlar verdi.
Bu haber 908 kere okunmuş. 14.01.2019 Pazartesi 20:46

AÇIKLAMADA BULUNDU

Sosyal medya hesabından bir teşekkür metni yayınlayan Başkan adayı Tekin, adaylığı sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkürlerini iletirken, nasıl bir başkanlık yapacağına dair ipuçları içeren mesajlar da verdi ve “Bahşılımızı hep beraber 24 saat çalışarak layık olduğu yere getireceğiz” dedi.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

Tekin, teşekkür açıklamasında şunları söyledi: “Allah’ın C.C. izni, Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'ın teveccühleriyle Sayın Vekilim Ramazan Can beyefendi, İl Başkanım Sayın Nuh Dağdelen beyefendi, İlçe Başkanım Sayın Güner Taş beyefendi , İlçe Yönetimi , Belediye Başkanım Sayın İbrahim Uyar Beyefendiye , aday adayı kardeşlerime,  bizlerden dua ve desteklerini esirgemeyen Sevgili Aileme, tüm Hanımefendi ve Gençlerimize, değerli Dostlara, beni takip eden, yüreklendiren Kıymetli Basın Mensubu kardeşlerime, sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Rabbimin izniyle hep beraber Bahşılımızı, 24 saat çalışıp layık olduğu yere getirmek ve işsiz kardeşlerimize istihdam sağlamak için elimizden gelenin en iyisini hep beraber yapacağız İnşaAllah! El ele, hep birlikte daha güzel günlere. Saygılarımla…”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir