En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Her şey dönüşüyor

Yahşihan Belediyesi “Tertemiz Bir Yahşihan” sloganıyla ilçedeki herkesi geri dönüştürülebilir atıkları toplamaya davet ediyor.
Bu haber 172 kere okunmuş. 22.09.2022 Perşembe 18:25

GERİ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI

2019 yılında Yahşihan Belediyesi’nde ilgili kriterler, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik personeli tarafından yerine getirilerek geri dönüşebilen atıkların daha etkin toplanması, geleceğe daha temiz bir çevre bırakılabilmesi amacıyla “Sıfır Atık” projesi başlattı. “Sıfır Atık” projesi kapsamında 20 noktaya kağıt-metal-plastik olmak üzere toplamda 60 atık toplama kutusu yerleştiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçe halkını hem çevre temizliği hem de ekonomiye katkı sağlayacak bu projeye destek vermeleri için çağrıda bulundu.

 

“DOĞAYA NEFES OLALIM”

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz proje kapsamında yaptığı açıklamada “Sürdürülebilir çevre ve sürdürülebilir kalkınma anlayışı ile ilçemizin en yoğun kullanılan noktalarına toplamda 60 adet atık toplama kutusu yerleştirdik.Sıfır Atık projesiyle amacımız atık miktarını olabildiğince azaltarak israfı önlemek ve kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlamaktır. Gelecek nesillerde çevre bilincinin oluşturulması açısından çok önemli bir yola çıktık. Toprak en büyük sahiplenicidir. Buradan tüm ilçe halkımıza projemizde desteklerini beklediğimizi söylemek isterim. Gelin hep birlikte doğaya nefes olalım” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir