En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hayvanlara destek oldular

Siyasi parti çalışmalarının yanı sıra sosyal ve çeşitli alanlarda çalışmalar gerçekleştiren Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, sokak hayvanlarını unutmadı.
Bu haber 730 kere okunmuş. 23.12.2020 Çarsamba 17:35

Siyasi parti çalışmalarının yanı sıra sosyal ve çeşitli alanlarda çalışmalar gerçekleştiren Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, sokak hayvanlarını unutmadı. İl Başkanı Av. Gülfem Betil Ekinci ve bazı parti yönetimi üyeleri, barınaklarda bulunan hayvanlara yiyecek ve su bıraktı.

 

 

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Havaların soğuması ve Koronavirüs salgını nedeniyle yem bulmakta zorluk çeken sokak hayvanların mağduriyet yaşamaması için Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Gülfem Betil Ekinci ve parti yönetim üyeleri, sokak hayvanlarına yem ve su bıraktı. Renkli ve duygusal anların yaşandığı barınak ziyaretinde Başkan Ekinci ve parti yönetimi, sevimli dostlarla güzel dakikalar yaşadılar. Başkan Ekinci, parti olarak her alanda çalışma sergilemeye devam edeceklerini dile getirdi.

 

ÇALIŞMA ANLATILDI

Hayvanlara gıda bırakılmasının ardından konuşan Ekinci, “Kediler, köpekler sokağımızın, mahallemizin sıcaklığı, çocuklarımızın en candan arkadaşlarıdır. Bu dostlarımızı gözlerimiz arar, göremeyince merak ederiz. Onlara kötü davranılmasına asla dayanamayız. Onların bize, bizim de onların sıcaklığına ihtiyacımız var. Havaların soğuduğu, şartların zorlaştığı bu mevsimde dostlarımızı unutamazdık. Sokak hayvanlarına hep birlikte sahip çıkalım. Yunus Emre’nin dediği gibi bizim kültürümüzde, ‘Yaratılanı severiz, Yaradan’dan ötürü’ anlayışı vardır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir