En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Haddini bildirdik

Kırıkkale AK Parti Milletvekili Ramazan Can TBMM genel kurulunda konuşma yaptı...
Bu haber 676 kere okunmuş. 22.10.2020 Perşembe 17:31

Kırıkkale AK Parti Milletvekili Ramazan Can TBMM genel kurulunda konuşma yaptı. Can, "Türkiye Cumhuriyetini Afrin, Kobani’de işgal ile suçlayan HDP Milletvekili Kemal Bülbül’e haddini bildirdik” dedi.

 

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Can, "Hatip burada haddini aşan suçlamalarda bulundu; Türkiye Cumhuriyeti devletini Afrin'i, Kobani'yi işgal etmekle suçladı. Türkiye Cumhuriyeti devleti Afrin'de, Kobani'de emperyalist güçlerin tetikçilerini toprağa gömmüştür ve toprağa gömmeye devam edecektir. (AK PARTİ sıralarından alkışlar) Afrin'de, Kobani'de, Cerablus'ta, Tel Abyad'da terör örgütleri vardır; DAİŞ vardır, IŞİD vardır, YPG vardır, PYD vardır. Orada kimsesiz, mazlum Kürt, Arap, Türk kardeşlerimize yapılan zulme karşı Türkiye Cumhuriyeti devleti ordusuyla girmiştir ve oradaki zulme karşı bu evlatlarımızı, bu kardeşlerimizi savunmuştur” dedi.

 

KİMSENİN BU HADDİ YOKTUR

Can, "Burada, Türkiye Cumhuriyeti Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir milletvekili çıkıp Türkiye Cumhuriyeti devletinin teröristlere karşı vermiş olduğu mücadeleyi sulandırarak "İşgal etmiştir." diyemez, hiç kimsenin bu haddi yoktur. (AK PARTİ sıralarından alkışlar) Sayın Başkan Vekilim, Sayın Başkanım; hatip gelip burada bu sözlerini telafi etmek durumundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekili olarak, kahraman ordumuzun işgalcilere, emperyalist güçlerin tetikçilerine karşı yapmış olduğu millî mücadeleyi; oradaki kardeşlerimize -demin de söyledim- Kürt, Arap ve Süryani, ne ırktan insanlar varsa onlara uzatmış olduğumuz barış elini sulandırmaya kimsenin haddi ve hakkı yoktur diye burada tekrar dile getiriyorum. Lütfen, hatip konuşmasını düzeltsin. Bu duygularla, burada yapılan konuşmalarda Türkiye Cumhuriyeti devletine, kahraman ordusuna karşı yapılmış olan bu suçlamaları kesinlikle reddediyoruz ve iade ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla bildirilir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir