En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gençlere hayırlı olsun

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in en önemli projelerinden biri olan, gençlere yönelik çalışmayı içeren Gençlik Merkezi ihale ediliyor.
Bu haber 420 kere okunmuş. 20.10.2020 Salı 21:23

İHALESİ YAPILACAK

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in en önemli projelerinden biri olan, gençlere yönelik çalışmayı içeren Gençlik Merkezi ihale ediliyor. İlçedeki gençlerin merakla beklediği çalışma konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Gençlik Merkezi’nin yapımı onay alırken, ihale tarihi de belli oldu. Bu önemli çalışmanın ihalesi 5 Kasım tarihinde yapılacak. Konuyla ilgili gelişmeyi Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin sosyal medya hesabından duyurdu.

 

TEKİN BİLGİ VERDİ

Gelişme ile ilgili olarak “İlçemize hayırlı olsun” başlığıyla açıklama yapan Başkan Tekin, projede emeği geçen herkese de teşekkür ederek, “05.11.2020 Tarihinde İlçemiz Gençlik Merkezinin İhalesi yapılıyor, gençlerimizin dört gözle beklediği merkezin temelleri yakın zamanda atılacak inşeAllah.  Tüm konularda ve İlçe Gençlik Merkezi konusunda da bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Yunus Sezer bey’e, Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can bey’e ve il Başkanımız sayın Nuh Dağdelen bey’ e şahsım ve ilçem adına çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

 

ÖRNEK OLACAK

Gençlik Merkezi’nin ihalesinin ardından inşaat çalışmalarına en kısa sürede başlanacağı ve çalışmanın da kısa bir süre içinde tamamlanarak merkezin gençlerin hizmetine sunulacağı ifade edildi. Bu çalışma ile Bahşılı ilçesinde gençlerin hem ortak kullanım alanı olan ve hem de bir çok aktiviteye ev sahipliği yapacak bir proje hayata geçmiş olacak. Çalışma ayrıca bir çok ilçe için de örnek teşkil edecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir