En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gazetecilere kutlama

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karayol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, gazetecilerle yemekte bir araya geldik.
Bu haber 72 kere okunmuş. 08.01.2023 Pazar 16:18

BİR ARAYA GELDİLER

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Kırıkkale’de basın mensupları ile bir araya geldi. Kırıkkale’de özel bir restorantta düzenlenen akşam yemeğine Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol’un yanı sıra kentte görev yapan ulusal, yerel, internet medyası ve radyo temsilcilerinden oluşan gazeteciler katıldı. Karayol, davetli medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak basın mensuplarıyla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

 

GAZETECİLERİ TEBRİK ETTİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hülasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir." sözünü hatırlatan Karayol, aynı duygu ve düşünceleri kendisinin de taşıdığını kaydetti. Karayol böylelikle gazeteciler için anlamlı olan bu günün 2023 yılı için kutlama sarartını kentte ilk verenler arasında oldu ve tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar dileyerek tebrik etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir