En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Feci bir kaza oldu

KIRIKKALE'de iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti.
Bu haber 378 kere okunmuş. 10.09.2021 Cuma 18:42

FECİ BİR KAZA OLDU

KIRIKKALE'de iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Kaza, saat 17.00 sıralarında Çelebi ilçesi Kaman- Karakeçili yolu İğdebeli kavşağında meydana geldi. Veysel Gezici yönetimindeki 71 ACD 198 plakalı otomobil, döner kavşakta Murat Bostancı'nın kullandığı 40 EH 237 plakalı otomobille çarpıştı. İki otomobil de çarpışmanın şiddetiyle savrularak takla atarken, yolcular kazanın şiddetiyle araçtan fırladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

 

SORUŞTURMA AÇILDI

Sağlık ekipleri, otomobillerden fırlayan Murat, Fatma, Muhammet Şükrü Bostancı ile Harun Erkan'ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan ve Karakeçili Devlet Hastanesinde kaldırılan Veysel Gezici ile Keskin Devlet Hastanesinde kaldırılan Özgür Gezici de doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Hastanede hayatlarını kaybeden Veysel ve Özgür Gezici'nin cenazeleri hastane morguna kaldırılırken, kaza yerinde hayatını kaybeden Murat, Fatma, Muhammet Şükrü Bostancı ile Harun Erkan'ın cenazeleri otopsi için Keskin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

TOPRAĞA VERİLDİLER

KIRIKKALE'nin Çelebi ilçesinde, dün 2 otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 6 kişiden 3'ü, Yahşihan ilçesinde toprağa verildi. Kaza, dün saat 17.00 sıralarında, Kaman- Karakeçili yolunun İğdebeli kavşağında meydana geldi. Kaman'dan Ankara'ya giden Murat Bostancı (30) yönetimindeki 40 EH 237 plakalı otomobil, Çelebi'den Keskin yönüne giden Veysel Gezici'nin (30) kullandığı 71 ACD 198 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Murat Bostancı, eşi Fatma (30) ve oğlu Muhammet Şükrü (10) Bostancı ile diğer araçta bulunan Harun Erkan, hayatını kaybetti.

 

KIRŞEHİR’E GÖNDERİLECEK

Ağır yaralanan ve Karakeçili Devlet Hastanesi'nde kaldırılan Veysel Gezici ile Keskin Devlet Hastanesi'ne götürülen Özgür Gezici (37) de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Veysel Gezici, Özgül Gezici ve Harun Erkan'ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Bugün Dumlupınar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından 3 kişi, Yahşihan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bostancı ailesinin cenazeleri ise yarın Kırşehir'de toprağa verilecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir