En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Evini taşımayacak

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, evini Ankara'ya taşımayacağını belirtti ve bu konuda Kırıkkale halına söz verdiğini, sözünü de yerine getirmeye kararlı olduğunu açıkladı.
Bu haber 989 kere okunmuş. 31.08.2018 Cuma 16:09

EVİNİ TAŞIMAYACAK

Önal, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Seçimlerden önce yapmış olduğumuz çalışmalar sırasında bir söz vermiştim. Evimi Ankara'ya taşımayacağım beni parlamentoya taşıyan tüm Kırıkkaleli hemşerilerimle birlikte kentimizin sorunlarını bilerek, dinleyerek ve çözüm yolları bularak, şehriniz insanının açı-tatlı, sıkıntılı ve mutlu günlerini birlikte paylaşmaya, yaşamaya seçimlerden sonrada devam edeceğimizi belirtmiştim.  Bu sözümde  durmaya da kararlıyım. Kentimizin sorunlarını görmezden gelenlere karşı sorunları dile getirmek, çözüm yolları bulmak benim boynumun borcudur. 16 yıldır CHP den vekil çıkmayan Kırıkkale şehrinizin muhalefet milletvekillerine de ihtiyaç duyduğunu biliyoruz.


 

YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI

Olaylara, durumlara ve düzene farklı bakan birilerinin olması, seslerini duyuramayanlarında sesini duyuracak birilerinin olması gerektiğine inananlardanım. Bu yüzden gece-gündüz durmadan ilçelerimizi köylerimizi kısacası Kırıkkalemizin en ücra köşelerine kadar ulaşmayı orada neler olup bitiyor insanlar nasıl yaşıyor ne gibi sıkıntı ve sorunları var, yaşlısı, genci, kadını, çocuğu, hastası olan cenazesi olan hemen hemen tüm herkese,  ulaşmaya gayret ediyoruz. CHP Kırıkkale İl Başkanlığımız, Merkez İlçe ve tüm İlçe Başkanlarımızla birlikte yerel seçimlere hazırlıklarımıza son hızla devam ediyoruz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir