En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnafla siftah yaptı

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl teşkilatı Kırıkkale esnafına siftah parası dağıttı.
Bu haber 141 kere okunmuş. 30.10.2022 Pazar 13:55

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl teşkilatı Kırıkkale esnafına siftah parası dağıttı. Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, esnafın ekonomik olarak büyük sıkıntılar çektiğini söyledi. Erdal, " Esnaf kardeşlerimize sembolik olarak siftah parası verdik. Eskiden Siftah bizden bereketi Allah'tan derdik” dedi.

 

ESNAF GEZİSİ YAPILDI

Etkilikte tek tek esnafları dolaşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal ve partililer esnaflarla sohbet ederek dertlerini sıkıntılarını dinlediler. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal yaptığı açıklamada "Burada esnaf kardeşlerimize geleneğimizden gelen siftah ücreti dağıttık. Ben 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bütün Kırıkkale halkımızın ülkemizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. 29 Ekim merhum liderimiz Erbakan hocamızın doğum günü. Bu vesile ile hocamızın rahmetle anıyorum. Ekonomik durumdan esnafımız gerçekten zor durumda. Bir çok esnafımız siftah yapamaz halde. Bizde genel merkezdeki kardeşlerimiz, gençlik kolları teşkilatımız ile birlikte esnafımızın bu durumuna ortak olmak için esnaf kardeşlerimize böyle bir etkinlik düzenledik. Esnaf kardeşlerimize sembolik olarak siftah parası vereceğiz. Eskiden Siftah bizden bereketi Allah'tan derdik.''dedi.

 

HEPSİ ELİMİZDE MEVCUT

Erdal, "Esnaflarımızı ziyaret ederek durumlarını sorduk. İnşallah bugünleri Yeniden Refah Partisi iktidarında atlatacağız. Ekonominin kötü gidişine dur diyeceğiz. Ülkenin kötü gidişine dur diyeceğiz. Halkımız bizi tercih ettiği süre içerisinde geçmişte bunu nasıl çözdüysek 11 ay içinde bu işin çözümünü biliyoruz. Kadrolarımız var gece gündüz çalışıyoruz. İktidara hazırlanan bir siyasi partiyiz. Kaynak paketlerimiz, 81 ile yapılacak yatırımlarımız hepsi elimizde mevcut. Halkımız bizi tercih ettiğinde bu problemleri çözeceğiz. Yeniden Refah iktidarında inşallah yeniden büyük Türkiye'yi kurmaya azimliyiz kararlıyız” dedi.

 

ESNAFI DİNLEDİLER

Genel Merkez Kırıkkale İl Sorumlusu Yakup Polat ise yaptığı açıklamasında "Bizler bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Siftah zarfı çalışması yapıyoruz. Osmanlı zamanından gelenektir bu. Gelenekte de esnaflarımız dükkanlarını açmadan bunları belirlemiş olduğumuz yazılar ve metinler eşliğinde esnafımızı ziyaret ediyoruz. Kendilerine takdim ediyoruz. Sembolikte içine meblalar koyuluyor. Burada ki amaç esnafımızın halini dinlemek. Daha sonrasın da da esnafımızla beraber dertlerini dinleyerek ortak oluyoruz. Kendilerine böyle bir çalışma yapıyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir