En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

En iyi polis anne

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünce "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında madde bağımlısı gençlerin annelerine seminer verildi.
Bu haber 262 kere okunmuş. 05.11.2021 Cuma 17:09

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “En İyi Narkotik Polis Anne” ve “Narko-Rehber” projesi kapsamında düzenlenen seminerde annelere, anne adaylarına ve uyuşturucudan ilk kez işlem görmüş şahısların ailelerine uyuşturucu madde, bağımlılık ve mücadele etme yollarına yönelik çeşitli bilgiler verildi.

 

BİRLİKTE MÜCADELE

Emniyet Müdürlüğünün Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Canan Kurt Topraklı, Amatem Bağımlılık Danışmanı Çağlar Erdem, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinden Polis Memuru Cem Gökgöz, Yeşilay Danışmanlık Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Burak Kaan Ateş ve Umuda Yolculuk Derneği Başkanı Banu Doğan tarafından madde bağımlığı ve korunma yollarına yönelik çeşitli bilgilendirme konularının yanı sıra sunumlar da yapıldı.

 

ZARARLARI ANLATILDI

Seminer de ayrıca katılımcılara "UYUMA" uygulaması konusunda tanıtıcı bilgiler verildi. Verilen eğitimler sayesinde uyuşturucuya dikkat çekmek ve olası bir madde ile karşılaşılması ya da kullanıcıların fark edilmesi durumunda yapılması gerekenlere dikkat çekmek ve vatandaşların bu konuda desteğinin alınması hedefleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir