En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

En değerli hazine

Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Bu haber 562 kere okunmuş. 09.05.2020 Cumartesi 23:11

ANNELER GÜNÜ MESAJI

Dönmez mesajında şunları söyledi: “Hayata dair tüm yüce duyguların temsilcisi olan annelerimiz, toplumun temel taşı olan ailenin yaşatılmasında ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde önemli bir yere sahiptir. Biliyoruz ki ülkemizin geleceği bu günden yetiştireceğimiz vatansever, hoşgörülü,  ahlaklı, milli ve manevi değerlerimize sıkı sıkıya bağlı nesillerle mümkündür. Milletimizin ümidi olan ve bu duygulara sahip sevgili çocuklarımızın yetiştirilmesinde en önemli emek ise değerli annelerimize aittir.

 

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Annelik görevi, yüce dinimiz İslâm’da o kadar mukaddestir ki, Sevgili Peygamberimiz (SAV), “Cennet, anaların ayakları altındadır," buyurarak kadını en mukaddes mertebeye yükseltmektedir. Bu hassasiyet içerisinde bizleri büyüten, vatanına, milletine hayırlı bir evlat yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr annelerimize hak ettikleri değeri vermek en önemli insani vazifemizdir.  Bu duygularla, başta şehit anneleri olmak üzere varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, bizlere daima doğru yolu gösteren bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir