En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Emniyet göz açtırmıyor

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleştirdikleri operasyonların ve uygulamaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.
Bu haber 32 kere okunmuş. 02.05.2024 Perşembe 18:03

EMNİYET BİLGİ VERDİ

Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleştirdikleri operasyonların ve uygulamaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Birimlerimizce 2024 Yılı Nisan Ayı içerisinde kamu düzeninin sağlanması için tüm suçlardan haklarında aranma kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan uygulamalar ve aramalarda; hırsızlık suçundan aranması bulunan 13 şüpheli şahıs yakalandı.

 

4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Tehdit ve hakaret suçlarından aranması bulunan 3 şüpheli şahıs, basit ve kasten yaralama suçlarından aranması bulunan 8 şüpheli şahıs. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında aranması bulunan 4 şüpheli şahıs. Ailenin korunması hakkında kanun ihlali suçundan aranması bulunan 2 şüpheli şahıs. Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan aranması bulunun 2 şüpheli şahıs, Dolandırıcılık ve Banka ve Kredi Kartlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık ve suçlarından aranması olan 5 şüpheli şahıs. Yağma suçundan aranması bulunun 4 şüpheli şahıs.

 

VAKALARA MÜDAHALE

Vergi usul kanununa muhalefet suçundan aranması bulunan 1 şüpheli şahıs. Borçlunun ödeme şartını ihlali suçundan aranması bulunun 1 şüpheli şahıs, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan aranması bulunun 1 şüpheli şahıs. Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan aranması bulunan 1 şüpheli şahıs. Hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan aranması bulunan 2 şüpheli şahıs. Nafaka hükümlülüğüne uymamak suçundan aranması bulunun 1 şüpheli şahıs. Göçmen kaçakçılığı ile bir yabancıyı ülkeye sokma ve ülkede kalmasına imkan sağlama suçlarından aranması bulunan 2 şüpheli şahıs.

 

SUÇLULAR YAKALANDI

Suçluyu kayırma suçundan aranması bulunan 1 şüpheli şahıs, hizmete ilişkin emirleri yerine getirmemek suçundan aranması bulunan 1 şüpheli şahıs. FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması bulunan 1 şüpheli şahıs, yakalandı. Aranması bulunan toplam 93 şüpheli şahıs yakalandı. Haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 53 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, ifadesinin alınmasına yönelik olarak aranması bulunan 40 şüpheli şahıs ise ifadeleri sonrası serbest bırakıldı” ifadesine yer verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir