En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

El emeği çalışması

İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olan Kızılay Kırıkkale Şube Başkanlığı, eğitim alanında çeşitli kurslar açıyor.
Bu haber 583 kere okunmuş. 15.12.2020 Salı 17:07

İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olan Kızılay Kırıkkale Şube Başkanlığı, eğitim alanında çeşitli kurslar açıyor. Bu kapsamda açılan çeyiz kursunda eğitim gören kursiyerler, el emeği ürünlerini ihtiyaç sahibi ailelere verilmesi için Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler’e takdim ettiler.

 

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Kurulduğu günden itibaren insanlığın yanında olan ve ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmek amacıyla çalışma gerçekleştiren Kızılay, bünyesinde açtığı meslek edindirici kurslarla bayanların ev ekonomisine katkı sunması amacıyla çalışma sergiliyor. Her alanda ailelerin maddi ve manevi yükünü hafietmek, onların yaralarını sarmak amacıyla sevgiyle çalışma sergileyen Kızılay’ın bünyesinde açılan çeyiz kursunda duygusal anlar yaşandı.

 

DEVAMI GELECEK

Şube Başkanı Mustafa İşler, “Şubemizde duygulu anlar yaşadık. Açtığımız çeyiz kursumuzda eğitim gören kursiyerlerimiz kendi elleri ile hazırladığı el emeği göz nuru ürünlerini ihtiyaç sahibi ailelerimize verilmesi için Kızılayımıza bağışladı. Kardeşlerimizin yaptığı bu davranış hem mutlu etti hem duygulandırdı. Bizlerde bir kez daha iyi ki Kızılay var dedik. İyi ki varsınız. İmkanlarımız ölçüşündü her alanda çalışmalarımızı etkin şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir