En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Eğlenceli geçecek!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Mehmet Yılmazer,Cumhuriyet Halk Partisinin Muharrem İnceyi Cumhurbaşkanı adayı göstermesinin ardından yazılı basın açıklamasında bulundu.
Bu haber 981 kere okunmuş. 06.05.2018 Pazar 13:57

BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ YOK

Yılmazer yaptığı açıklamada "Muharrem İnce, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı oldu. Diyorlar ki ; Kemal  Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin adayıyla ilgili saydığı özelliklerden birisi “ Bir başarı hikâyesi olacak şeklindeydi. Muharrem İnce’nin herhangi bir başarı öyküsü yok”.  Bence Kılıçdaroğlu’nun söylediği bu özellik Muharrem İnce’de var. Evet, “Muharrem İnce’nin bir başarı öyküsü var”.''diye konuştu.

 

ADAMCAĞIZLA KAFA BULUYORLAR

Yılmazer, "Bakın, adamcağız milletin iktidara hasret bıraktığı CHP’nin genel başkanı bile olamamışken, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı oldu. Sanırım Kılıçdaroğlu ve ekibi “CHP’ye bile genel başkan olamadın , o  halde seni Cumhurbaşkanı yapalım” diye adamcağızla kafa buluyorlar. Yenilmeyi garantileyince dalgalarını geçiyorlar. Yine de traji komikte olsa bu Muharrem İnce için bir başarıdır. Ayrıca adamcağız yenilme konusunda da büyük tecrübe sahibi. Sonuçta CHP bu anlamda da en tecrübeli adayı çıkarmış ! Seçim eğlenceli geçecek gibi.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir