En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Duygusal anlar yaşandı

Kırıkkale'deki şehit anneleri ve eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla programla bir araya geldi.
Bu haber 866 kere okunmuş. 15.05.2018 Salı 14:39

BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale'deki şehit anneleri ve eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla programla bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, şehit anne ve eşlerini Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programla Polisevinde ağırladı. Uğurlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, annelerin hayatın vazgeçilmez kurumu ve mukaddes değeri olduğunu söyledi.

 

DUYGUSAL ANLA YAŞANDI

Toplumun temel unsurunun, sevginin, saygının, milli değerlerin, gelenek ve göreneklerin öğrenildiği yerin anne kucağı olduğunu belirten Uğurlu, şunları kaydetti: "Dokuz ay emanetlerin en kıymetlisini ve yüklerin en ağırını taşır anne ve bir ömür devam eder taşımaya, gözünden bile sakınır ama öyle anneler var ki onların yükü, yüklerin en ağırı, en şereflisi ve onlar hepimizin baş tacı. Sevgili şehit anneleri ve eşleri. Herkes vatan, millet için elinden geldiği kadar bir şey yaparken, sizler bu ülkenin bütünlüğü, milletimizin birliği için en sevdiğiniz evlatlarınızı, eşlerinizi feda ettiniz. Sözün en güzeline, gül cemalleriyle yüzün en güzeline, fedakarlıkları ve sevgileriyle kalbin en güzeline sahip cennet kokulu annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum." Program sonunda şehitler için dua edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir