En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Duman için tören

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Geçtiğimiz günlerde sayın Adnan Duman İYİ’ler kervanına katılarak gücümüze güç kattı. Kendisini partimizde görmekten dolayı mutluyuz” dedi.
Bu haber 220 kere okunmuş. 04.07.2022 Pazartesi 21:19

TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Kırıkkale’nin saygın iş insanlarından Sinerji Silah ve Mühimmat  A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye katılım sağlayarak rozetini Genel Başkan Meral Akşener takmıştı. Adnan Duman için dün İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığında tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen ve partililer katıldı.  

 

ALTINIŞIK HOŞ GELDİN DEDİ

Adnan Duman’a ‘Hoş Geldin’ diyerek sözlerine başlayan İYİ Partili İl Başkanı Altınışık, “İlimizin yetiştirdiği genç, dinamik iş adamı Sayın Adnan Duman partimize katılım sağlayarak, rozeti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından takıldı. Adnan Bey Kırıkkaleli bir işadamıdır. Kırıkkaleli olarak kendisi ile gururu duyuyoruz. Yaklaşık 650 kişiye istihdam sağlayan bir değerimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerini dile getirdi. 

 

BEN HER ŞEYİ GÖZE ALDIM

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Tanır’ın çabaları ile Adnan Duman’ın İYİ Partiye katıldığını söyleyen Altınışık, “Buradan Belediye Meclis Üyemiz Sayın Murat Tanır’a da teşekkür ediyorum.  Biz Adnan Bey’e ‘İşadamısınız, partimize katılırsanız bazı riskleri göze almalısınız’ diye söyledik. Oda bizlere ‘Ben her şeyi göze aldım’ diye cevap verdi. İYİ’ler kervanına katılan Adnan Duman’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye açıklamalarda bulundu. 

 

RESMEN KATILMIŞ OLDUM

Adnan Duman ise, “Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta ortasında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin bizleri kabul etmesi ve partimizin rozetini takmasıyla birlikte İYİ Parti saflarına resmen katılmış oldum. Resmen katılmış oldum diyorum çünkü daha öncesinden kendimi sizlerin de bağlı olduğu bu teşkilatın bir parçası olarak gördüğümü çekinmeden söyleyebilirim. Geçmiş dönemlerde şuan ki iktidar partisinin bir üyesi hatta İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordum. Bu konu ile ilgili muhakkak eleştiriler olacaktır. Davayı sattı, yolundan döndü gibi söylemler elbette duyulacaktır. Bu sözlere bu eleştirilere bu çatı altında ve son kez cevap vermek istiyorum” dedi.

 

BÜYÜK ADIM ATMAK İSTİYORUM

Duman, “Bahsedilen dava bahsedilen yol yanlış yerlere giderken buna tepki göstermemek dilsiz şeytan olmaktan farksız olacaktır. Ben 2 yıl önce iktidar partisinde ki görevlerimden istifa ettim. İstifa ettiğim süreçte bu günleri görür gibiydim. Yanlış yönetilen ekonomi ve birçok diğer iktidar politikalarını o günlerde kestirmiş ve böyle bir karar almıştım. O gün aldığım kararın doğruluğunu ise bugün sizinle bir araya geldiğimde tekrar kendi içimde teyit etmiş oldum. Artık eskiyi bir tarafa bırakıp yeni bir sürece başlıyoruz. Bu süreçte partimizin politikalarını, her kesime tane tane anlatıp iktidara yürüyen bir İYİ Parti için, Kırıkkale’den başta İl Başkanım ve sizler ile birlikte- büyük bir adım atmak istiyorum” ifadelerinde bulundu. 

 

İYİ ŞEYLER BAŞARACAĞIZ

Duman, “Bu büyük adımı, her zaman azmine, çabasına ve sinerjisine inandığım genç kardeşlerimle birlikte atıp onların bir abisi, bir yol arkadaşı ve zor zamanlarında yanında olan dostları olacağımın sözünü burada herkesin huzurunda vermek istiyorum.  Gençlere “önce sen telefonunu göster, siz hiç tüp kuyruğuna girdiniz mi” diyenlerden olmayıp; gençlerin artık farklı ihtiyaçlarının olduğunu, zamanın çok değiştiğini ve Genel Başkanımızın dediği gibi “Sizi yok sayanlara, görmezden gelenlere, susturmak isteyenlere, Cumhuriyetimizin esas sahibi ve bekçisi olduğunuzu” her yerde her fırsatta anlatmak istiyorum ve bu çabamda sizlerin de desteğini bekliyorum.  Teşkilatçılığın ne olduğunu bilen, ne olmadığını ise gören biri olarak sizler ile birlikte İYİ şeyler başaracağımızdan şüphe duymuyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir