En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dönüm noktasıdır

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle açıklamada bulundu.
Bu haber 223 kere okunmuş. 22.04.2022 Cuma 18:00

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle açıklamada bulundu. Tekbıyıkoğlu, "Kurtuluş mücadelemiz ile demokrasi tarihimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi olan 23 Nisan 1920, aziz milletimizin istiklali ve milli egemenliği için bir dönüm noktasıdır” dedi.

 

 

MESAJ YAYINLADI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, "İstiklal mücadelemizin devam ettiği en buhranlı günlerde doğan ve 102’nci yılını kutlamanın haklı gururunu yaşadığımız TBMM, milli birlik ve beraberliğimizin en somut tecellisidir. Geleceğimizin umudu sevgili çocuklar; Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hayat bulduğu bugünü bir bayram olarak geleceğimizin teminatı olan siz çocuklara armağan ederken, sizlere verdiği değere ve Türk Milleti’nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. Kahraman bir milletin çocukları olarak sizler, ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarısınız. Bunun için bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz.

 

SEVGİLER SUNUYORUM

İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu; sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Bizlerin, sizlerden bir tek beklenti ve arzusu vardır. O da bu güzel ülkemizi sizlere teslim edeceğimiz konum ve durumundan, çok daha iyi bir şekilde sizlerden sonraki kardeşlerinize teslim etmenizdir. Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Millî Mücadeleye emeği geçmiş tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir