En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dönmez’i ziyaret ettiler

Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet DÖNMEZ’i ziyaret etti.
Bu haber 173 kere okunmuş. 14.06.2021 Pazartesi 23:15

BİR ARAYA GELDİLER

Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet DÖNMEZ’i ziyaret etti. Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet DÖNMEZ, Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Merkezi'nde Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı ve Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin ERER, Genel Sekreter ve Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim ÇAKIR ve Genel Sayman ve Samsun/Gazi Eski Belediye Başkanı Süleyman KALDIRIM ile bir araya geldi. Başkanı Hüseyin ERER, Genel Başkan Mehmet DÖNMEZ’e Belediye Başkanları Birliği’nin yayınladığı 2019-2024 Belediye başkanları Albümü’nü hediye etti.

 

İSTİŞARE YAPTILAR

Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet DÖNMEZ, birlik üyeleriyle değerlendirme ve istişareler gerçekleştirdi.  Ziyarette konuşan DÖNMEZ, "Ülkemize önemli hizmetleri bulunan eski belediye başkanlarımızın oluşturduğu Belediye Başkanları Birliği bilgi birikim ve tecrübe paylaşımları ile katkılar sağlıyor.  Birçok konuda kendileriyle istişarelerde bulunduk. Birlik Üyelerine ziyaretlerinden ve kıymetli armağanlarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok kıymetli bir eser hazırlanmış, büyük emek var" dedi. Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin ERER ise belediyecilik alanında uzun yıllar hizmet eden ve önemli bir marka isim haline gelen Mehmet DÖNMEZ ile birçok konuda önemli fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir