En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dış tetkikler yapıldı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Yönetim Sistemleri Planlama Müdürlüğü tarafından Kırıkkale Üniversitesi birimlerinde 06-07 Aralık 2022 tarihlerinde TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Dış Tetkiki yapıldı.
Bu haber 90 kere okunmuş. 11.12.2022 Pazar 15:17

ÖNEMLİ BİR KONU

Tetkikler, Baş Tetkikçi Mehmet Ali Göksel ile Tetkikçi Duygu Külah’ın Kırıkkale Üniversitesi Kalite Yönetim Temsilcisi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan’ı ziyareti ile başladı. Ziyarette, Üniversite Kalite Koordinatör Yardımcıları Öğretim Görevlisi Nursal Koca ve Öğretim Görevlisi Adem Pehlivanlı da hazır bulundu. Kırıkkale Üniversitesi akademik ve idari birimlerini ziyaret eden Tetkik Ekibi,  yapılan kalite çalışmaları ve çıktıları hakkında idareci ve kalite birim temsilcilerinden bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu. Başarı ile tamamlanan dış tetkikte yönetim sistemi standartları şartlarının sağlandığı ortaya konuldu. Tetkik sonrasında Rektörlük makamında genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Baş Tetkikçi Mehmet Ali Göksel ile Tetkikçi Duygu Külah, Üniversite Kalite Yönetim Temsilcisi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Şevket Evci, Kalite Koordinatör Yardımcıları Öğretim Görevlisi Nursal Koca ve öğretim Görevlisi Adem Pehlivanlı katıldı.

 

KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Toplantıda dış tetkik izlenimlerini paylaşan Baş Tetkikçi Mehmet Ali Göksel ve Tetkikçi Duygu Külah, Üniversitedeki kalite çalışmaları ve standartlarının mevcut durumu ile muhtemel risk ve fırsatları konusunda Üniversite yönetimiyle görüş alışverişinde bulundu. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, üniversitelerimizin dünya üniversiteleri arasında başarılı olmaları ve yakın geleceğin Büyük Türkiye’sine katkı sağlayabilmeleri için özeleştirinin yanı sıra dışarıdan yapılan değerlendirmelerin önemli olduğunu ifade ederek Baş Tetkikçi Mehmet Ali Göksel ve Tetkikçi Duygu Külah’a emekleri ve Üniversitemize katkıları dolayısıyla teşekkür etti. Değerlendirme toplantısı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Mehmet Ali Göksel ve Duygu Külah’a “Fuat Sezgin ile Bilimler Tarihine Yolculuk” adlı kitabı hediye etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir