En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Daha dikkatli olalım

Koronavirüs salgını kapsamında İl Salgın Ekibi ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, sahada etkin denetim gerçekleştirdi. Ekipler, vatandaşları daha dikkatli olmaları noktasında uyarı yaptı.
Bu haber 335 kere okunmuş. 29.03.2021 Pazartesi 19:01

DENETİMLER SÜRÜYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de etkisini gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle Kırıkkale Valiliği himayelerinde oluşturulan salgın denetim ekipleri mesaisini aralıksız şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, beraberinde denetim ekipleriyle birlikte sahada salgın denetimine karşı tedbirleri inceledi, vatandaşları uyardı. Müdür Çetiner, “Bugünde, İl Salgın Ekibi ve personelimizle birlikte AVM’lerde, maske, mesafe, temizlik ve diğer konularda bilgilendirme ve uyarılarda bulunmaya devam ettik” dedi.

 

BİRLİKTE YENECEĞİZ

Salgının hala etkisini gösterdiğini dile getiren Çetiner, sosyal mesafe-maske ve hijyen kurallarına önemle uyulması gerektiğini dile getirdi. Salgının seyrinin değişmesinde bu kuralların çok büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Çetiner, “İnşallah hep birlikte sahada etkin mücadelemiz ile virüsü yeneceğiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz kurallara riayet etmeleri ve biraz daha bu konuda sabır göstermeleridir” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir