En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dağdelen sahip çıktı

Ak Parti Kırıkkale il Başkanı Nuh Dağdelen, il başkanı olmasının ardından Sosyal Platformlarda yaptığı önemli adımlar ile kamuoyunun takdirini kazanmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde Kanser hastasını Memleketine Ambulans ile gönderen Dağdelen bu kez Madd
Bu haber 871 kere okunmuş. 27.09.2018 Perşembe 12:08

BARAKADAN KURTARDI

Başkan Dağdelen, Geçtiğimiz günlerde, Yuva Mahallesinde ikamet eden kanser hastası Hüseyin Kılıç’ı evinde ziyaret ederek yaşlı adamın isteğini yerine getirdi. Başkan Dağdelen, yaptığı girişimler sonucunda tam donanımlı bir ambulans temin ederek Hüseyin Kılıç ve eşi Yaşar Kılıç birlikte Gümüşhane’de ikamet eden kızının yanına transfer etmesini sağladı. Parti il başkanlığında kurduğu Halkla ilişkiler birimine gelen bir şikayeti değerlendiren Başkan, beraberindeki yöneticiler ile Madde bağımlısı olarak yaşayan genci baraka yerde ziyaret etti.

 

HAYATA TUTUNDU

Geçtiğimiz yıllarda aldığı madde sonrasında 4. kattan düşen ancak sağ salim kurtulan madde bağımlısı gencin imdadına Başkan Dağdelen yetişti, gençle kısa bir süre sohbet eden Dağdelen madde bağımlısı gencin yaşadığı yere gelerek gencin Ambulans ise Yüksek ihtisas hastanesine sevk edilmesini sağladı. Yüksek ihtisas hastanesinde bulunan doktorlara genci teslim eden Dağdelen, “Bir hemşehrimiz çaresiz düşkün, ona yardım etmek bizim görevimiz, önce temizliği yapılacak ve tedavi altına alınacak. İnşallah madde ile olan bağlantısı ve alışkanlığı tedavi ile geçmesi sağlanacak.

 

ÇÖZÜM İÇİN BURADAYIZ

Biz çözüm odakları siyaset üretiyoruz. Cumhurbaşkanımız bize bu görevi verirken hizmetkar olmak için verdi. Düşkün vatandaşlarımıza gidiyoruz. Kurumlarımız ile istişare içerisindeyiz bu çerçevede başarılı olduğumuzu düşünüyoruz, hemşehrilerimizi dinliyoruz. Sağlıkla ilgili önemli bir çalışma yapacağız bunun alt yapısını ve açıklamasını İlerleyen günlerde yapacağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir