En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çalışma başladı

Trafik sorununa çözüm bulmak amacıyla Kırıkkale Belediyesi’nin akıllı şehir projesi içerisinde yer alan Etliler Köprülü Kavşak çalışmaları başladı.
Bu haber 305 kere okunmuş. 03.11.2021 Çarsamba 17:51

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Trafik sorununa çözüm bulmak amacıyla Kırıkkale Belediyesi’nin akıllı şehir projesi içerisinde yer alan Etliler Köprülü Kavşak çalışmaları başladı. İki şerit gidiş ve geliş şeklinde yapılacak olan çalışmaların 110 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Etiler Köprülü kavşak çalışmaları için ilk kazma vuruldu. Alanda iş makineleri ve ilgili personeller çalışmaya start verdiler. Çalışma nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı. Kavşak bölgede oluştuğu söylenen trafik sıkışıklığına çözüm olacak diye düşünülüyor.

 

VATANDAŞLARA UYARI

İki şerit gidiş, iki şerit geliş şeklinde yapılması planlanan çalışmanın 3,5-4 ay gibi bir sürede bitirilmesi planlanıyor.  Kırıkkale Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, Etiler Köprülü Kavşak çalışmamızın başlamış olması nedeniyle, Etiler Kavşağından Sanayi Kavşağı istikametine gitmek isteyen sürücülerimizin alternatif güzergah olarak;  Ergenekon Caddesini kullanmalarını diler, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmelerini önemle rica ederiz” ifadesine yer verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir