En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Caddeler kapalı

Kırıkkale Belediyesi’nin ani bir kararla kış ortasında bir çok çalışmaya bir anda başlaması şehri adeta kilitledi. Şehir deyim yerinde ise kapalı.
Bu haber 215 kere okunmuş. 06.01.2022 Perşembe 17:25

HERKES PERİŞAN

Kırıkkale Belediyesi’nin ani bir kararla kış ortasında bir çok çalışmaya bir anda başlaması şehri adeta kilitledi. Şehir deyim yerinde ise kapalı. Etiler’de kavşak çalışması, bir çok ana caddede asfalt yenileme çalışması, bazı yerlerde ana güzergahlarda kamera ekibinin çalışması, bazı yerlerde de yenileme çalışmaları nedeniyle bir çok esnaf ve işletme servisleri iş yapamaz duruma geldi. Bir saat önce girilen yolların bir saat sonra kapalı olduğu gözleniyor.

 

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Hastalar sorun yaşıyor. Ambulanslar sıkıntı ile boğuşmak zorunda kalıyor. Bütün bu çalışmaların 8 sene boyunca neden yapılmadığı ve bir anda kış ortasında hepsine birden neden başlandığı merak konusu. Zaman zaman kilitlenen trafik nedeniyle tartışmalar ve kavgalar ve ayrıca kazalar yaşanıyor. Sorun giderek büyürken, bu durumun daha ne kadar devam edeceği bilinmiyor. Konuyla ilgili de tüm tepkilere rağmen açıklama yapan olmadığı gözleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir