En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bulu’ya destek geldi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Başkanı Mustafa Kaplan, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'ya destek verdi.
Bu haber 461 kere okunmuş. 04.02.2021 Perşembe 17:09

DESTEK OLDULAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Başkanı Mustafa Kaplan, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'ya destek verdi. Can, Saygılı ve Kaplan, Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesine rektör atanmasının ardından başlayan protestolara, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdi. Milletvekili Can, "Kırıkkale'mizin değerli bilim insanı Prof. Dr. Melih Bulu yalnız değildir. Destekçisiyiz ve her zaman yanında olacağız. Bilim insanımızı vandallara ve provokatörlere yedirmeyiz. Gezi olayını bir daha yaşatmayacağız, gereği neyse yapacağız." paylaşımında bulundu.

 

DESTEK PAYLAŞIMI

Belediye Başkanı Saygılı da paylaşımında, "İdeolojik değil, bilimsel yaklaşım ve hedefleri ortaya koyan Kırıkkaleli değerli hemşehrimiz Prof. Dr. Melih Bulu yalnız değildir. Vandalların hakim olduğu bir ülke olmayacağız, buna fırsat vermeyeceğiz. Tekrar gezi hayali kuranlar başaramayacaklar." ifadelerine yer verdi. İl Başkanı Kaplan ise sorunun rektör meselesi olmadığını savunarak, meselenin geziyi yeniden hortlatmak, toplumun sinir uçlarıyla oynamak olduğunu kaydetti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir