En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bir gün olmamalı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği bir program düzenledi. Düzenlenen programda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il müdürleri engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti.
Bu haber 407 kere okunmuş. 03.12.2019 Salı 15:31

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği, Engelsiz Kafe’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle program düzenledi. Düzenlenen program İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İŞKUR Müdürü Yasin Tekin, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan ve İl Müftüsü Şahin Yıldırım, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti.

 

DAHA İYİ EĞİTİM OLMALI

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç yaptı. Erkoç yaptığı konuşmada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm dünyada kutlanmakta. Bütün insanlar en değerli varlıklardır. Kimse kendi isteği ile engelli olmamıştır, engellilik rabbimizin bize vermiş olduğu bir ödül olduğunu düşünüyoruz. Engellilerin daha çok topluma kazandırılması için daha iyi eğitim, koşullar oluşmalı. Bizler eğitim, ihtisas konusunda tüm halkımızdan engellilere yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu.

 

İYİ HİZMETLERİN GELMESİ İÇİN

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise konuşmasında, “Bir gün engelli günü olmaz, her gün olması lazım. Amacımız engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak, toplumun içinde olduklarını kabul ettirmektir. Bugün burada bulunduğumuz alan da bunun için yapılmıştır. Dernek başkanımızın himayesinde, engelli kardeşlerimizin buraya gelmesi, engelli kardeşlerimizin aileleri de buraya gelmeliler. Dernek başkanımız aynı zamanda Belediye Meclis üyemiz. Sizlerin hizmetlerinin devam etmesi için, hizmetlerinizin daha iyi olması için. İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Programa, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İŞKUR Müdürü Yasin Tekin, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Emekliler Dernek Başkanı Zekeriya Aytekin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Vatan için Can vErenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, il yöneticileri

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir